Tisztelt Közület, Kedves Érdeklődő!


virag

Szeretnénk Önnek segítséget adni elképzelései megvalósításához, hogy  a legjobb színű és anyagú termékeket megmegtalálja, és az adott termékhez rendelt mennyiség a legkedvezőbb árral párosuljon.

A Közületek számára a funkció mellett lényeges az egyszerű, elegáns megjelenés. Irodaházak, vendéglátóhelyek, éttermek, panziók, színházak, kollégiumok, iskolák, óvodák, bölcsődék, kultúrházak egyéb közintézmények esetén általában nagy tételről beszélünk, ezért az ár kiemelten fontos lehet. A sok felhasználó, és az állandó használat megköveteli a kiváló minőséget, legyen szó bármilyen textíliáról.

nagy volumenű megrendelések esetén a döntéshozatal általában hosszú, a beszállítok pályáztatása, esetleges közbeszerzés, támogatások igénylése, ajánlatok összehasonlítása mind időt igényel. A hosszú átfutási időt többnyire rövid teljesítési határidő követi, ezért nehéz kiválasztani a megfelelő beszállítót, aki alkalmas lehet a megrendelés teljesítésre.

Ennek kivédésére a közületek által kedvelt függönyökből nagy mennyiség áll rendelkezésre raktárunkban, hogy akár több száz méteres rendeléseket is villámgyorsan tudjunk teljesíteni. Ezen kívül termékkínálatunk kiterjed paplanokra, párnákra, ágyneműhuzatokra, ágytakarókra, terítőkre, karnisokra és ezen termékek alapanyagaira is.

Hiába a nagy mennyiség, ez nem mindig jelent egységes méreteket, ezért teljes körű szolgáltatás áll rendelkezésére, a helyszíni felméréstől kezdve a varráson át a felszerelésig, hogy a függöny a belső tér díszévé váljon.

Megtalálja nálunk, a jogszabályokban is előírt égéskésleltetett függönyöket, dekor anyagokat, a kiváló fényzáró hatású Black-out sötétítőket, egyedi és előre gyártott ágytakarókat, ágyneműket, lepedőket, takarókat, párnákat, paplanokat (akár antiallergén kivitelben) törölközőket; bármilyen textilt, amire szüksége van. A forgalmazott termékek csoportját megtalálja a Termékek menüpont alatt, de megtekintheti web-áruházunkban is, illetve üzletünkben is szívesen állunk rendelkezésére.

Nyitottak vagyunk a kihívásra, engedje meg, hogy következő beszerzésekor bizonyíthassunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Tisztelettel várjuk ajánlatkérését és megrendelését!